Facebook YouTube

Resort Eklata Medena

Resort Eklata Medena*** specijalizirani centar za školska putovanja nalazi se u idiličnom apartmanskom naselju Medena*** u Segetu Donjem u neposrednoj blizini grada Trogira.


Naselje se nalazi uz dugu šljunčanu plažu u sigurnom i mirnom ambijentu, Naselje se nalazi uz dugu šljunčanu plažu u sigurnom i mirnom ambijentu,bogato prošaranom mediteranskom vegetacijom. U resortu nema prometnica, samo pješačke staze, a apartmanske zgrade imaju prizemlje i jedan kat što ih čini sigurnosno idealnim za školarce. Smještaj je organiziran u 2+1 (dnevni boravak + spavaća soba) i 4+1 (dnevni boravak + 2 spavaće sobe) apartmanima. Svi apartmani kategorizirani su s tri zvjezdice i sadrže sanitarni čvor, TV, telefon, klimatizirani su i pokriveni bežičnom internetskom vezom.


U resortu se nalazi restoran, novo veliko polivalentno sportsko igralište za nogomet, odbojku, košarku i rukomet, zatim igralište za odbojku na pijesku te diskoteka za večernju animaciju. Sve to namijenjeno je školskim grupama i potpuno besplatno za naše polaznike uz mnoštvo rekvizita za rekreaciju kao što su kajaci, bicikli, role, lukovi i strijele… Među bogatstvom sadržaja posebno ističemo planetarij Eklata jedan od samo tri planetarija u Hrvatskoj. U okviru resorta postoje zelene površine u hladu idealne za realizaciju nastavnog programa. Posebno ističemo da je svim našim polaznicima i nastavnicima 0-24 na raspolaganju animacijski tim agencije Eklata zadužen za realizaciju društveno – zabavne, sportsko – rekreativne i večernje animacije, uključujući i noćna dežurstva. Za brigu o medicinskoj skrbi (0-24) zadužena je medicinska sestra smještena u resortu.

 

 


Newsletter